Een berichtje van: Andy Marcelissen

March 2, 2011 Nieuws  Geen reacties

 

Het lekte uit. Ik wist al een paar weken dat de Tjop Tjoppers met iets moois bezig waren. Maar ik kon moeilijk inschatten in wat voor grootte. Of ik een detail of een groter onderdeel van hun wagen zou zijn of dat er een hele wagen aan mij zou worden besteed. Ik besloot om er verder geen onderzoek naar te laten doen en me volledig te laten verrassen.

Op zondagmorgen liep ik in alle vroegte naar de opstelplaats en moest even zwaar slikken. Dit overtrof al mijn verwachtingen. Ik begon meteen met foto’s maken en ben die dag niet meer gestopt. Wat een geweldige eer!

Uiteraard liet ik me verleiden om met de Tjop Tjoppers mee te lopen in de optocht. Je moet wel van heel erg hoge huize komen wil je zo’n aanbod weigeren. Ik heb genoten van de optocht en me laten laven in de wereld van Tjop Tjop. Ze namen me mee in het feestgedruis en hebben er een topcarnaval van gemaakt.

Tjop Tjop, hartstikke bedankt. Jullie hadden ongetwijfeld de meest spraakmakende wagen dit jaar en wilden de concurrentie graag een poepie laten ruiken. En dat is zeker gelukt. Ik weet niet hoe ik jullie moet bedanken, maar daar komen nog gelegenheden genoeg voor, wees maar niet bang.

Nogmaals dank!

Andy marcelissen(erelid tjoptjop)

Lees Het volledige eerbetoon van andy marcelissen in week 11 van de langstraat!

FF Delen...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on StumbleUponDigg thisBuffer this pageShare on LinkedInShare on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Laat een reactie achter

Je mag gebruik maken van HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>