Prinsenroile 11-11-2011

November 12, 2011 Nieuws  Geen reacties

De nieuwe Prins van het Faantelaand 2011-2012, Harry van Avendonk alias “Prins Harry d’n irste” zwaait dit carnavalsjaar de scepter over het Faantelaand.

In een volgepakt “Oscars event center”ging de avond om 20:11 uur los met het geluid van DJ Werner van Elst, ook DJ Corné van Schijndel en DJ (Prins) Jozeverus (Nu weer Marco Peeters) draaiden verschillende carnavalshits. Andy Marcelissen deed op geheel eigen wijze zijn zegje, en er waren optredens van de Veerse bands “Okeedan” en “de Fik erin”. Uiteindelijk werd het programma afgesloten door John Meijer en Django Wagner die het feest compleet maakten.

Verder was er een perfecte samenwerking tussen de blaaskapellen, de Zwervers, de Gallibent, en Switch. Eigenlijk waren alle optredens te kort maar de avond zat zo vol dat er een zeer strak schema aangehouden moest worden. Rond 23:00 uur werd Prins Jozeverus afgetoigd.. Dit gebeurde onder veel bombarie door CV tjop tjop. De tjoppers waren verkleed als hells angels en op de “muziek” van “Peter Pan Speedrock” namen zij het woord “aftoigen” wel heel erg letterlijk. Toen dit gebeurd was klonk een trompet, en uit de rook verrees Prins Harry. Prins Harry d’n Irste (Niet te verwarren met de Britse Prins Harry) in het echte leven Harry van Avendonk, is in Raamsdonksveer bekend als muzikant. Hij speelt trompet in de band Okeedan, en is al een hele tijd frontman bij muziekvereniging “Switch”. Door de week werkt hij als vertegenwoordiger in gereedschappen en machines bij de firma K.Verhoeven in Raamsdonksveer. Ook is Harry al enige tijd bestuurslid van de Carnavals Organisatie Raamsdonksveer. Harry is super-gemotiveerd om ook van dit jaar weer een succesvol carnavalsjaar te maken. Wij wensen Harry, Alice (zijn vrouw), en zijn kinderen veel succes en vooral veul leut. 3X alaaf voor Prins Harry d´n Irste.

FF Delen...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on StumbleUponDigg thisBuffer this pageShare on LinkedInShare on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Laat een reactie achter

Je mag gebruik maken van HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>